Одесса, ул. Торговая, 31

Кукурудзяна каша з гарбузом і бананом на молоці

Відмінний сніданок для всієї родини свіжо приготовленої каші з молоком

Швидко усеваемый, ніжний, смачний заряджає на довго енергією і має високу харчову цінність. Для приготування каші вибираємо кукурудзу. У процесі варіння подрібнена крупа виділяє багато крохмалю, при цьому вона стає густішою і купуючи шовковисту структуру.

Для прискорення приготування, подрібнюємо крупу до мучного стану, так само можна залишити на ніч у воді і потім приготувати після набухання крупи.

Кукурудзяна каша з гарбузом і бананом на молоці

Сільський варіант приготування, зазвичай гасять в керамічних горщиках, на довго залишають в духовці. Головне потрібно знати певні правила приготування і дотримуватися їх, смачну кашу можна отримати як в духовці і також приготування на верхній плиті. Як і багато каші, кукурудзяна каша добре поєднується з гарбузом і також з медом та іншими фруктами. По приготуванню, можна легко імпровізувати і додавати сезонні фрукти і улюблені спеції. Інші рецепти з використанням гарбуза дивіться на цій адресі https://dai.kiev.ua.

Інгредієнти:

  • Крупа кукурудзяна -250г.
  • Гарбуз -250 р.
  • Молоко 1. 2 л
  • Банан -1 шт.
  • Мед -30г.
  • Масло вершкове -30г.
  • Сіль за смаком.

Кукурудзяна каша з гарбузом і бананом на молоці

Приготування

У приготовлену очищену крупу додаємо води приблизно в два рази більше, залишаючи при кімнатній температурі на тривалий час, можна залишити до ранку в ніч. Можна навіть не замочувати і відразу варити, але варка буде набагато довше. Зерна будуть довше вариться для розм’якшення.

Після замочування зливаємо воду і промиваємо. На підігрітому молоці кладемо набухшею крупу після закипання, зменшуємо вогонь. М’якоть гарбуза нарізати кубиками. Викладіть скибочки гарбуза в крупу і варимо приблизно 25 хвилин.

Не забуваємо помішувати, не даючи пригоріти каші. Тут можна посолити і розм’якшити гарбуз.

Розрізаємо банан невеликими шматочками, так само можна замінити за бажанням і смакові уподобання інших фруктів. Ще прокип’ятимо три хвилини і після вже знімаємо з плити.

Додаємо мед і масло все перемішуємо і залишаємо на деякий час.

Смачна каша готова можете подавати до столу за бажанням можна прикрасити родзинками.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *