Багато хто вважає, що захворіти може кожен, це неминуче, але піклуючись про себе і слідуючи корисним порадам з цього сайту https://shashlichok.org.ua/, Ви зможете залишитися в стороні від хвороб. Включіть ці 6 продуктів у Вашу регулярну дієту або зверніться до них при перших ознаках застуди, і підтримуйте своє здоров’я міцним весь рік!
Зелений чай
Зелений чай допомагає скинути вагу і звільнитися від стресу, але також він допомагає в профілактиці простудних захворювань. В одному дослідженні у Японії, діти, які пили зелений чай 6 разів в тиждень, показали меншу ймовірність захворіти на грип, ніж їх однолітки з контрольної групи.
Квашена капуста
Ферментовані продукти міцно зайняли перші шпальти новин за свої пробіотичні властивості, а також цікавий смак! Натуропат-практик доктор Холлі Люсилль (Dr. Holly Lucille) також вважає, що прийом високоякісних пробіотичних добавок корисний, так як, за її словами, 89% нашого імунітету залежить від корисної мікрофлори ШКТ, яка допомагає боротися з вірусами. Для вегетаріанців або веганів, яким важливо споживання корисних бактерій-пробіотиків, квашена капуста стане відмінною некисломолочной альтернативою.
Яловичий бульйон на кістки
Клінічний дієтолог-холистик Естер Блум (Esther Blum) пояснює, що яловичий бульйон багатий глутамином і гліцином, двома амінокислотами, які допомагають відновленню клітин і лікують запальні процеси. В холодний період року, Естер кожен день починає з чашки яловичого бульйону, називаючи його своїм новим «наркотиком». Вона каже, що він зіграв вирішальну роль у підтримці здоров’я і профілактики грипу для всієї її сім’ї.
Дикий мед
Фітонутрієнти , які містяться в меді, володіють антибактеріальними та противірусними властивостями, які допомагають підвищити імунітет і боротися з вірусами. Регулярне споживання меду в кількості однієї чайної ложки разом з гарячим чаєм або вівсянкою на сніданок додасть сил Вашому організму в осінній період.
Цитрусові
Вітамін С – універсальний двигун імунітету. Замість вживання Бадів, зверніться до «першоджерела» і їжте свіжі цитруси! Часточки апельсина або грейпфрута – а точніше, покриває їх біла шкірка – містять велику кількість флавоноїдів, що відповідають за підйом імунітету.
Імбир
Якщо до цього моменту єдиним приводом насолоджуватися імбиром була азіатська кухня, прийшов час включити свіжий імбир в Вашу щоденну дієту. Крім пряного смаку, який імбир додає стравам, він володіє противірусними властивостями, які підтримають Ваше здоров’я і допоможуть організму в період боротьби з хворобою.